Hvordan man hurtigt bliver økonomisk uafhængige, uanset hvad din aktuelle situation kan være

Begrebet ikke skulle tidligt op og gå på arbejde hver dag er helt sikkert noget, de fleste af os ser frem til. Alle mere med de øgede høje brændstof omkostninger og trafik betingelser. Hvis du optjener $50.000 om året og du tilbringer $40.000 om året, vil det tage dig omkring 36 år at nå økonomisk uafhængighed. Hvis dit mål er at gå tidligt på Pension, er det afgørende, at du ikke kun max ud af din IRA (selv mens du er pensioneret) men også vælge en række forskellige investeringer for at opretholde din finansielle uafhængighed gennem op-og nedture på markederne.

-I litra B, kan du blive involveret i 2-3 max programmer, der genererer gennemsnitligt 7% månedligt afkast, der bringer dig $25.000 + indkomst om året der skal sættes i besparelse, derefter $125.000 bliver mængden af supplerende asset i 5 år. Sænke udgifterne og tjene penge i pensionering er meget klare på tre måder at reducere tid, indtil du er økonomisk uafhængig.

På et tidspunkt jeg læse RDPDS cash flow quadrant bog (en af de få bøger til rådighed til mig fra biblioteket på tidspunktet) og lærte om tanken om at bruge formueindkomst i stedet for job-indkomst til at leve. Jeg trak sig tilbage i 2008 i en alder af 45 og det var den bedste ting at ske for mig i mit liv.

Hvis din bil er ældre og er værd mindre end $5.000, overveje nødlanding på vandet din fuld dækning politik til fordel for en kollision politik, det kan spare et par bukke. Fordi de har travlt lever deres eget liv uanset hvad du er op til. Og hvis du er gået på Pension, har du tid til at lægge planer, tilberede måltider, gøre et hjem, hvor venner og familie elsker at samle.

Mens finansielle uafhængighed frigør dig fra en afhængighed af indkomst, antager ikke det, at du stoppe med at arbejde. Før vi hopper ind i praktiske grynet af økonomisk uafhængighed, er det vigtigt at skelne mellem det og sin nære slægtning, førtidspensionering.

Din pension planlægning mål bør altid være i din tanke på alle tidspunkter, bør det være din watch word. De bor på omkring $30.000 om året, herunder sundhedssektoren omkostninger, flybilletter, boliger og leveomkostninger. Forudsat, at du ønsker at gøre tidlig pensionering, så behøver hvor hurtigt du gerne vil opnå, og hvor meget aktiv og indkomst du til din pensionering liv, som er væsentlige elementer skal du indstille fra starten.

Hvis jeg kunne forenkle den generelle filosofi, der brand i en vigtig lektion, er det for at øge din opsparing. Men for de fleste mennesker, at få finansiel uafhængighed betyder at gøre nogle store ofre og få meget kreativt med deres forbrug vaner. Mens både økonomiske uafhængighed og førtidspensionering har mange fællestræk og nogle skæringspunktet, de ikke præcis det samme.

Hvis du har maxed ud din bidrag til registrerede pensionsordninger, end du kan begynde at spare penge i en ikke-registreret investeringskonto. Og den bedste del: du behøver ikke at vente, indtil du når pensionsalderen “at gøre det. Der er en massiv samfund af mennesker, der helliger sig til udøvelse af økonomisk uafhængighed, før de selv slå 50 — og opnå det.

Og vi fandt, at vi altid ikke har meget til fælles med mange (undertiden ældre) lang-pensioneret folk, især hvis de ligger i dybt traditionelle roller og vaner. En arbejde-omkring for 401ks hvis du ikke ønsker at bruge 72t regel () tager penge ud i pensionering selvom du pådrage sig 10% straf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.