Privatøkonomi

Så tænker du på at gå på en Carnival cruise! Her er nogle nyttige tips, som helt sikkert vil hjælpe dig med at spare penge og nyde dit krydstogt til fulde! Disse 7 cruise tips til Carnival cruises er garanteret til at maksimere din cruise oplevelse. Sure, spise ude er sjovt og nemt, men det er ikke billige! Madlavning derhjemme kan spare dig for en masse penge og være en god undskyldning for at få sammen. Gøre det en event og invitere venner til at tilberede en gruppe måltid og dele udgifter. Kigge efter opskrifter online og rotere værter. Ikke blot vil du spare penge, men før du ved af det, du og dine venner vil lære nye kulinariske evner.

Køb gaver hele året. Køb gaver året rundt i stedet for kun på fødselsdage, ferier og andre særlige lejligheder vil faktisk spare dig penge. Du kan gemme sådanne gaver hjemme og altid være klar, når tid kommer til at give gaver. Godt tilbud kan findes ved at købe næste års julegaver, når priser er super lave under dette års efter jul salg.

Folk vil leje biler, tøj, smykker og selv huse til at gøre deres liv ser mere ekstravagant end de egentlig er. Og en masse berømtheder med store followings du se flaunting tonsvis af produkter er generelt at få betalt for at skrive dem, eller de fik produkterne gratis.

At tage bussen eller metroen vil sænke din gasforbrug, reducere det daglige slid-og ælde på din bil, og trims udgifter. Ved hjælp af offentlig transport undgår vejafgifter og parkering omkostninger. Det kan også sænke din forsikringspræmie, da du bruger bilen mindre ofte.

Fjerne daglig specialitet kaffe drikke, smoothies og andre lækkerier. Omkostningerne ved disse godbidder er vildledende, og en regelmæssig vane vil tilføje op hurtigt at tage en stor luns ud af dit tildelte mad penge. Pick up en billig kaffemaskine eller en blender, og gøre dine egne specielle drinks i dit kollegieværelse.

Jeg tror, hvad du har lavet her er awesome. En ting jeg synes ville være interessant, og ingen nogensinde tænker på det, er det faktum, at nogle mennesker, der rejser har medicinske problemer. Det ville være interessant høring fra en sygepleje perspektiv og en rejsende perspektiv sådan rejse, når du har et medicinsk problem. Jeg har haft diabetes i 15 år nu, så rejser gør mig nervøs, fordi hvad jeg bringer er alt jeg har! Det ville være awesome, når du får tid til at måske give nogle pointers. For mig jeg altid pakke dobbelt hvad jeg tror jeg vil få brug for når jeg slå vejen. Jeg elsker også, kajak og kano (jeg har gjort det siden jeg var 6). Har du nogensinde været til eller hørt om Ashlu Creek i Storbritannien. Hvis du ikke har komme på google og tage et højdepunkt, det ser fantastisk (klasse 4 og 5 Rapids).

Caulk eventuelle huller og revner i dit hjem. Disse kan være de største energi suckers i huse. Revner tillade varm luft flygte til at undslippe i løbet af vinteren og kold luft at undslippe i sommeren. Din lokale hardware butik har alle de materialer, du bliver nødt til at sætte disse utætheder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.